هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پیشبینی مصرف سرانه جهانی شکر تا سال ۲۰۲۵
این گزارش به بررسی روند مصرف سرانه شکر در سطح جهان از سال ۲۰۱۵-۱۶ تا پیشبینی سال ۲۰۲۴-۲۵ میپردازد.
روند کلی مصرف سرانه شکر
- در سال ۲۰۱۵/۱۶ مصرف سرانه جهانی شکر حدود ۲۵.۰۱ کیلوگرم به ازای هر نفر بوده است.
- این رقم در سالهای بعد با شیبی ملایم افزایش یافته است.
- در سال ۲۰۲۰/۲۱ مصرف سرانه به ۲۶.۰۷ کیلوگرم رسیده است.
- طبق پیشبینی، تا سال ۲۰۲۴/۲۵ مصرف سرانه جهانی به حدود ۲۶.۸۸ کیلوگرم افزایش خواهد یافت.
عوامل افزایش مصرف شکر جهانی
- رشد جمعیت جهانی بهویژه در کشورهای در حال توسعه.
- افزایش مصرف مواد غذایی فرآوریشده و نوشیدنیهای شیرین.
- توسعه اقتصادی و بهبود سطح زندگی در کشورهای آسیایی و آفریقایی.
- با وجود افزایش آگاهی عمومی در زمینه سلامت، تقاضا برای شکر همچنان در حال رشد است.
چشمانداز آینده
- رشد مصرف شکر در جهان هرچند ملایم است، اما ادامهدار خواهد بود.
- کشورهایی مانند هند، چین و اندونزی بیشترین سهم در رشد تقاضا را خواهند داشت.
- در مقابل، کشورهای توسعهیافته (اروپا و آمریکای شمالی) احتمالاً به دلیل سیاستهای بهداشتی و تغییر الگوی غذایی، رشد کمتری در مصرف خواهند داشت.
جمعبندی و نتیجهگیری
- مصرف سرانه شکر در سطح جهان طی یک دهه اخیر روندی صعودی اما آرام داشته است.
- پیشبینیها نشان میدهد که این روند تا سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت و سرانه جهانی به حدود ۲۷ کیلوگرم میرسد.
- با توجه به رشد تقاضا، تولیدکنندگان بزرگ شکر باید آماده پاسخگویی به نیاز بازار باشند، در حالی که سیاستهای سلامت عمومی همچنان در تلاش برای کنترل مصرف شکر هستند.