توضیحات
این غلات که معمولا در صبحانه خورده می شود به همراه مواد مغذی دیگر بسته بندی می شود. فیبر رژیمی و مواد معدنی موجود در جو، به جلوگیری از بسیاری از شرایط خطرناک مانند بیماری های قلبی، دیابت، چاقی و حتی سرطان کمک می کند. آنها همچنین سلامت پوست و مو را افزایش می دهند.
ارزش غذایی
جوپرک به طور عمده یک کربوهیدرات است. شامل 13 درصد پروتئین، 7.5 درصد چربی و 5/79 درصد کربوهیدرات می باشد:
- کالری 153
- پروتئین 5 گرم
- چربی 3 گرم
- کربوهیدرات 27 گرم
- فیبر 4 گرم
- شکر 0 گرم
1- بهبود سلامت قلب
جو حاوی فیبر قوی به نام بتا گلوکن است که به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. بتا گلوکن فیبر اصلی محلول در جو است و کلسترول بد را بدون تأثیر بر سطح کلسترول خوب کاهش می دهد. سبوس جو حاوی ویتامین E می باشد که یکی دیگر از مواد مغذی برای سلامت قلب است. براساس مطالعه دیگری در استرالیا، فیبر جو در مقایسه با فیبر گندم در کاهش سطح کلسترول موثرتر است. این مطالعه همچنین بیان می کند که جو پرک یا سبوس آن می تواند خطر بیماری قلبی عروقی را کاهش دهد. بهترین روشهای گیاهی تقویت قلب در اینجا!
2-کمک به درمان دیابت
جو شاخص گلیسمی پایینی دارد و فیبر بالای آن به تنظیم قند خون کمک می کند. همچنین، جو، غنی از فیبر، به آرامی هضم می شود. غذاهایی که به سرعت هضم میشوند می توانند موجب افزایش سریع قند خون شوند لعاب جو باعث می شود محتویات معده به آرامی هضم شوند. جو پرک می تواند باعث کاهش میزان دوز انسولین در بیماران دیابتی شود. بهترین روش درمان دیابت در اینجا! حتما بخوانید: 55 غذا یا خوراکی که برای قند خون (دیابت) بسیار مضر هستند
3-کمک به کاهش یبوست
از آنجا که جو غنی از فیبر است، می تواند به رفع یبوست کمک کند. در مطالعه دیگری، سبوس جو در نتیجه وجود ویتامین B12 به بهبود یبوست در افراد مسن کمک می کند. جو غنی از فیبر نامحلول است. فیبر نامحلول برای سلامت روده بسیار مفید است و یکی از مزایای آن درمان یبوست است. با این حال، بعضی افراد علایم یبوست را پس از مصرف جو پرک گزارش کرده اند. دلیل این امر می تواند این باشد که در شرایط خاص جو پرک می تواند گاز روده ای ایجاد کند. جو همچنین دارای مقدار زیادی فیبر محلول است که می تواند تولید گاز بیش از حد را به همراه داشته باشد. بهترین روش درمان یبوست در اینجا!
4-کمک به مبارزه با سرطان
آنتی اکسیدان ها در جو می توانند به مبارزه با سرطان کمک کنند؛ و فیبر در جو از سرطانهای رکتوم و کولون جلوگیری می کند. اگر چه تحقیقات محدودی بر روی نوع جو پرک انجام شده است. مجموعه ای از 12 مطالعه که شامل بیش از 800،000 نفر در آن حضور داشتند نشان داد که مصرف یک کاسه بزرگ از فرنی (نام دیگری برای جو) در روز می تواند خطر مرگ توسط سرطان را تا 20 درصد کاهش دهد. مصرف فیبر می تواند خطر ابتلا به سرطان روده را نیز کاهش دهد. در اینجا، ما یک بار دیگر درباره آوننترامیدز، ترکیبات خاصی که در جو پرک وجود دارد صحبت می کنیم. آنها دارای خواص ضد التهابی هستند و بخشی از مکانیسم دفاعی گیاه جو پرک هستند. این ترکیبات مانع از رشد سلول های سرطانی بدون آسیب رساندن به رشد سلول های سالم می شوند. بهترین روشهای درمان سرطان در اینجا!
5- درمان فشار خون بالا
مصرف جو فشار خون سیستولیک را به میزان 7.5 و فشار خون دیاستولیک را به میزان 5.5 کاهش داده است. جو پرک نه تنها فشار خون شما را کاهش می دهد، بلکه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز 22 درصد کاهش می دهد. برای این منظور، می توانید جو پرک پخته نشده (غیر فوری) را انتخاب کنید. اضافه کردن جو به رژیم غذایی بیماران مبتلا به فشار خون بالا اثرات مفید ی دارد مطالعه دیگری نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از جو، می تواند نیاز به داروهای ضد فشار خون را کاهش دهد. جو پرک به عنوان یک غذای آرام بخش شناخته می شود. سطح هورمون استرس را کاهش می دهد و سروتونین را افزایش می دهد، این باعث احساس آرامش می شود، همه اینها به کاهش فشار خون کمک می کند.
6-بهبود سیستم ایمنی
بتا گلوکان در بلغور جو پرک می تواند سطح ایمنی بدن را افزایش دهد. اکثر سلول های ایمنی بدن شما دارای گیرنده های خاصی هستند که برای جذب بتا گلوکان طراحی شده اند. این گیرنده ها موجب فعالیت گلبول های سفید خون می شود و از بیماری ها پیشگیری می کند. جو همچنین غنی از سلنیوم و روی می باشد که در مبارزه با عفونت نقش دارند. جوپرک می تواند بهبود زخم را تسریع کند و آنتی بیوتیک ها را در انسان ها موثرتر کند. جوپرک همچنین برای بهبود ایمنی در افراد مبتلا به سندرم خستگی مزمن یا استرس های جسمی یا عاطفی استفاده می شود. آنها همچنین در طول درمان های شدید مانند شیمی درمانی یا پرتودرمانی باعث بهبود سیستم ایمنی فرد می شوند. همچنین جو پرک در درمان و پیشگیری از آسم موثر است. تقویت سیستم ایمنی بدن با این 9 غذای فوق العاده!
هنوز بررسیای ثبت نشده است.